Egy kis pletyka a gyógynövényboltban

Nálam az egészséges életmód határoz meg mindent. Legyen szó akár étkezésről, mozgásról, tisztítószerekről vagy szépségápolásról. Mindig keresem azt, ami természetes és még környezetbarát is. És ez tényleg így van, mert amikor nem figyelünk oda ezekre, akkor jönnek a bajok.

Az új kedvenceim a gyógynövény teák. Mivel imádok teát inni, így nagyon szeretem az egészséges teákat, amik jók mindenféle bajra. Van egy kedvenc gyógynövény üzeletem is, ahova rendszeresen járok. A múltkor pont ebben az üzletben futottam össze az egyik barátnőmmel, aki elmesélte, hogy egy remek hétvégét töltöttek a férjével a Balatonon egy vitorlás programon, amit a Home – BalatonPRO weboldalán találtak és rendeltek is meg.

Egy több napos hajóutat rendeltek meg, amely során csak ők és a kapitány volt a hajón, senki más, mert ez egy teljesen privát program volt kettőjüknek. Már nagyon szükségük volt egy kis kikapcsolódásra, így ezért döntöttek amellett, hogy kibérelnek egy privát vitorlást.

A hajót 4 napra bérelték, de aki szeretné az akár egy egész hetet is eltölthet a Balatonon egy ilyen vitorlás fedélzetén. Az egyik hatalmas nagy előnye egy ilyen kikapcsolódásnak, hogy nem kell rohanni, nincs stressz, hanem egyszerűen csak élveznünk kell a napsütést, jó időt és azt, hogy nincsen semmilyen kötelezettségünk. Egy ilyen vitorlással olyan helyekre is el lehet jutni, ahova máskor autóval biztos, hogy nem jutnánk el.

A vitorlás fedélzetén csak ők voltak ketten és a kapitány. A kapitány jelenléte egyáltalán nem volt zavaró, sőt inkább megnyugtató volt számukra, hogy van egy olyan személy a hajón, aki bármelyik pillanatban tud segíteni, ha baj lenne.

Természetesen ezeket a hajókat nem csak két személyre lehet kibérelni, hanem nyugodtan kivehetik baráti társaságok és családok is. Arra kell figyelni, hogy maximum 8 személy fér el rajta kényelmesen. Mindennel fel vannak szerelve, ami csak szükséges lehet a kényelemhez, mint például LCD televízió, Bluetooth-hangszóró stb.

Annyira megtetszett az elmesélés, hogy én is felmentem a Home – BalatonPRO oldalra és ki is néztem, hogy mivel fogom meglepni a családomat.