Én a gyógyteától, kisautóm a gondos szervizeléstől lett jobban

Borongós őszi napok voltak, nem igazán voltam a legjobb passzban. Éreztem, hogy kerülget valami nyavalya, kapart a torkom és a fejem is fájt. Ilyenkor sosem pirulákért nyúlok először, hanem igyekszem gyógyteákkal orvosolni a problémát. De nem csak én nem voltam jól. Szeretett kisautómból is fura, kopogó hangok hallatszottak, így neki is szüksége volt egy kis tuningra.

Bár az autószerelés témája általában távol áll a hölgyektől, én mégsem estem kétségbe. Van egy hely, ahol a legjobb kezekben tudhatom a kocsit, már régóta visszatérő ügyfelük vagyok. Amikor éreztem, hogy valami nem klappol az autóval, csak a szokásosat tettem. Felkerestem a Méta Autószerviz honlapját, a www.metaautoszerviz.hu-t és használtam az online időpontfoglaló rendszert. Nagyon kényelmesnek találom ezt a megoldást. A foglalt időpontot visszaigazolják, és akkor abban az időben csak az adott ügyféllel foglalkoznak.

Ha autószerelésről van szó, nincs olyan kérdés vagy probléma, amit ne tudnának megoldani. Szolgáltatásaik között elérhető például olajcsere, gumiszerviz, klímaszerelés autóvillamossági szerelések, de sok más egyéb is. Futómű szervizelés a 19. kerületben a Méta utca 13 szám alatt található műhelyben, ahol profi szaktudással várnak.

Én is számos alkalommal vittem már hozzájuk az autómat. A műszaki vizsgáztatást már sok-sok éve csak itt csináltatom. Nemcsak tüzetesen átnézik a kocsit vizsga előtt, de az időpontfoglalást és magát a vizsgáztatást is rájuk lehet bízni. Téli-nyári gumiszerelésre, klímatisztításra, olajcserére és bármilyen javítási munkával kapcsolatban is hozzájuk fordulok.

Ez egy márkafüggetlen szerviz, ami azt jelenti, hogy bármilyen típusú autót lehet hozzájuk vinni, korosabbakat és modernebbeket egyaránt. Emellett nemcsak személy-, de kistehergépjárművek javításával is foglalkoznak.

Nagyon alaposak, minden szerelési munkálatról digitális munkalapot vezetnek. Folyamatosan tájékoztatnak az esetleges felmerülő költségekről, szükséges alkatrészekről. A munkához nem is fognak addig hozzá, amíg írásban visszaigazolt árajánlat nincs a kliensektől a birtokukban. Ezzel számos félreértés elkerülhető. Tartós, jó minőségű alkatrészeket rendelnek és szerelnek be, melyekre garanciát is vállalnak.

Tapasztalat, szakértelem, tiszta, modern környezet

Több, mint 15 év tapasztalatával dolgoznak, ez meg is látszik az általuk elvégzett munkán. Felkészült szakemberekkel, profi eszközökkel, tiszta, modern környezetben várják ügyfeleiket. Kezdetben gumiszereléssel foglalkoztak, ám szolgáltatásaik köre és elégedett ügyfeleik száma egyre bővült.

Mára már nagyon széles körűek a szolgáltatásaik. Azért is szeretem nagyon a honlapjukat is böngészni, mert a hozzá nem értők számára is közérthetően, sőt érdekesen magyarázzák el az egyes szerelési, szervizelési vagy átvizsgálási folyamatokat. Olyan stílusban, amilyenben csak egy hozzáértő szakember tud adott témáról beszélni.

Legyen az bármilyen karbantartási vagy javítási munka, fékjavítás, fényszóró beállítás, kuplungcsere, kipufogó javítás, Futómű szervizelés a 19. kerületben a Méta Autószerviz műhelyében biztosan találunk rá megoldást.

A munkadíjakról és egyéb szerelési munkálatokról részletes árlistát találunk a honlapon. Vannak óradíjas és egyedi szerelési költségek is. Ezek az árak egyébként a szolgáltatás minőségét tekintve nagyon korrektek.

Nekem az volt a gondom ezúttal, hogy kopogó hangot hallottam az autóból. A szerviz munkatársa elmagyarázta, hogy ez tipikus jele szokott lenni annak, hogy a futóművel van probléma. Igaza volt, elkopott néhány alkatrész, aminek a cseréjére volt szükség.

A szerelési munkálatok megkezdése előtt részletes árajánlatot kaptam, amit visszaigazoltam. A munka néhány nap alatt elkészült. Az autót kiváló állapotban szépen működve kaptam vissza, nyoma sem volt már kopogásnak vagy fura hangoknak. addigra nekem is sikerült megfázásomat kikúrálni a finom és hatásos gyógyteáknak köszönhetően.