Gyógynövények helyett konzultáljunk egy rendes fogorvossal

A gyógynövények használata szinte olyan régi, mint a civilizációnk. Rengeteg bölcsességet lehet ebből leszűrni. Például, ha a haverom nagymamájánál vagyok és csak véletlenül megemlítem, hogy valami minimális betegségem van, a néninek azonnal van egy csomó javaslata. Mindig tudja, hogy az adott tünetet milyen gyógynövény tudja enyhíteni és, ha nem tudom eléggé meggyőzni azzal kapcsolatban, hogy tényleg nem vagyok veszélyes állapotban, még le is főzi helyben a hozzá kapcsolódó teát.

A gyógynövények egyébként már sokszor segítettek, mikor a rendes gyógyszerek mellett kellett valami kis plusz. Különösen szerettem azt, mikor meg voltam fázva és apukám csinált nekem egy gyógynövényes gőzölést. Nem egy kellemes folyamat, mégis, miközben folyamatosan inhaláltam, azt éreztem, hogy egyre jobban tisztulok. A gyors gyógyulásomhoz szerintem nagyban hozzájárult, hogy mindig elvégeztük ezt a kis rítust.

Van azonban pár olyan dolog, ahol az ilyen módszerek már nem működnek és szakszerű segítséget kell igényelnünk. Ilyen probléma volt a bölcsességfog húzás is. Már hosszú ideje éreztem, hogy nem lesz jó, ha csak hagyom nőni a bölcsességfogamat, mivel rengeteg fájdalmat okozott. A Fogorvos Budapest oldalának megtalálásáig azonban nem tudtam, hogy hol tudnám elvégezni a bölcsességfog húzás procedúráját úgy, hogy biztos ne legyen kellemetlen a beavatkozás.

Egy orvos ismerősöm ajánlotta be nekem őket. Azt mondta, hogy ha nem hiszek neki, csupán írjam be a keresőbe, hogy “bölcsességfog húzás” és nézzem meg az eredményeket. Valóban meglepődtem, mivel a Fogorvos Budapest oldala az első volt a találatok között. Már emiatt is meg tudtam egy kicsit nyugodni, de azért ennél több tájékoztatásra volt szükségem, mielőtt eldöntöm, hogy náluk szeretném elvégezni a bölcsességfog húzás procedúráját.

Az oldal maga nagyon kellemes volt. Különös ezt a szót használni egy ilyen kényes témával foglalkozó helyre. Mégis, már csak azzal, hogy ilyen jól volt kialakítva az oldal, és ilyen színeket használt, sikerült elérniük, hogy kevésbé aggódjak a bölcsességfog húzás miatt. Ha nem a bölcsességfog húzás kulcsszóra kattintva érkeznénk az oldalra, és elsőnek a főoldalra kerülnénk, akkor sem kell aggódnunk, mivel a felső menüből bármikor ki tudjuk választani az ehhez kapcsolódó menüpontot.

Ha pedig rákattintottunk a bölcsességfog húzás menüre, akkor még tovább folytatódhat a kellemes csalódások folyamata. Ebben a menüpontban különböző, gyakran ismételt kérdéseket olvashatunk el a bölcsességfog húzással kapcsolatban. Nekem nagyon tetszett, hogy ennyire tabuk nélkül beszéltek a témáról. Rengeteg tévhitem volt ezzel kapcsolatban és örültem, hogy végre egy megbízható és professzionális helyen tudtam meggyőződni arról, hogy melyik állítások voltak igazak és melyek hamisak.

A döbbenet azonban itt nem ért végett. Ránéztem az oldal jobb alsó sarkára és egy kis chat ikonra lettem figyelmes. Rákattintottam és meglepődve tapasztaltam, hogy ennek segítségével közvetlenül kapcsolatba tudok lépni a Fogorvos Budapest oldalával. Ez számomra egyedülálló volt idáig a netes oldalak között. Ahhoz már hozzá voltam szokva és el is vártam, hogy ki legyen írva a telefonszám és az e-mail cím, így viszont még közvetlenebbnek éreztem az egész kapcsolatunkat.

Az ügyfélközpontúság ilyen magas foka pedig már elég volt ahhoz, hogy meggyőzzön a szolgáltatásukkal kapcsolatban. Fel is hívtam őket. A hívásomra, nem meglepő módon, szinte azonnal válaszoltak és egész hamar kaptam tőlük időpontot. Minden, amit idáig felsoroltam, megsegítette azt, hogy ez legyen a lehető legkevésbé kellemetlen bölcsességfog húzásom.