Sellő csapat pólóban mászkáltunk múlt hétvégén

Az unokatestvérem megházasodik, és egy elég érdekes lánybúcsúba csöppentem.

A találkozókor gyógynövényes teát kaptunk. Őszintén nem erre számítottam, ráadásul ha emlékeztek, korábban említettem, hogy a gyógynövények ízét nem igazán szeretem, de be kell vallanom, hogy ez a fajta gyógynövényes tea nagyon finom volt. Kiderült, hogy ez többféle különböző gyógynövényt tartalmaz. Szóval úgy tűnik, hogy az ilyen keverékekkel érdemes próbálkoznom.

A lánybúcsúra visszatérve a legfontosabb pillanat az volt, amikor megkaptuk a közös egyenruhánkat, ugyanis mindannyiunk ugyanazt a fajta pólót viseltem. Mindegyik pólón hableányok voltak, és a menyasszonyon egy sajnálom uraim, de ez a hableány már elúszott felirattal ellátott póló szerepelt, mi pedig a barátnőnk férjhez megy, szuper sellő csapat pólót viseltük. Baromira szuper pólók voltak, és annyira ötletes!

Ezeket a pólókat a lolmarkt.hu oldalról szerezte be az egyik barátnőm, aki elmesélte nekünk, hogy még rengeteg fajta lánybúcsús póló volt az oldalon. A választékban megtalálható szolidabb típusú póló, amire sajnálom uraim felirat van nyomtatva, és eszeveszettől cuki unikornis csapatos lánybúcsús pólószett is van náluk. Mivel nálunk a sellő a kedvenc, nem volt kérdés, hogy melyikre csap le gyorsan.

Ezt a gyors lecsapást szó szerint is lehet érteni. Mondta, hogy egy kicsit utolsó pillanatos volt ez a közös póló kitalálása, de mikor megtudta, hogy a lolmarkt.hu vicces póló webshopban egy-két munkanapon alatt is megérkezhet a megrendelés, azonnal leadta a szuper sellő csapat női pólókra a rendelést.

Fekete pólót választott, amin szerepelt ez a nyomtatott minta, mesélte, hogy egy lenyíló menüből egyszerűen ki tudta választani ezt a színt, de ezenkívül még türkiz zöld, szürke és sötétkék színek közül is lehetett választani.

A méretet is hasonlóan egyszerű volt beállítani, választhatott, hogy S méretű pólót, M méretű pólót, L méretű pólót, XL méretű pólót XXL méretű pólót szeretne, így mindannyiunkra sikerült megtalálni a tökéletes méretet.

Bankkártyával tudott fizetni az oldalon keresztül. A rendelés leadását követően pedig két nap múlva már tényleg ott volt nála a szett, ami nagyon jól jött, hiszen másnapra már szükség is volt rájuk. Rizikós volt, de tényleg hozta azt a póló webáruház, amit ígért, így nem kellett a barátnőmnek és nekünk sem csalódnunk.

Egy kicsit el is vesztünk a webshopban a legjobb értelemben, ugyanis miután a pólókat felvettük, mindenki a lolmarkton kötött ki, és teljesen elmerültünk a kínálatban. Egymás szavába vágva mutogattuk egymásnak a viccesebbnél viccesebb pólókat, amit viselnénk vagy egymásnak ajándékoznánk valamilyen apropóból. Azt hiszem, hogy ez a lánybúcsús közös póló teljesen függővé tett minket, és hamarosan mindenkinél egyre több vicces mintájú pólóval lesz tele a szekrény. Vajon melyikünk fogja először bevallani?