Újfajta gyógynövénykészítmények, amiket meg kéne ismertetni?

Bármiben is versenyzünk a konkurenciával saját céges projektünk tekintetében – amire esetleg már felépítettünk egy egzisztenciát -, előfordul, hogy valami olyan újdonságba vágunk bele, amit a nulláról kell újra felépítenünk. Mert nagy vállalások nélkül nem alkothatunk igazán maradandót, vagy valami kiugrót! Mindig tovább kell lépni, új dimenziókat megnyitni.

Vagy épp tehát az a baj, hogy túl nagy már a konkurencia és ezáltal a verseny? A gyógynövényes piacon, ahol természetes összetevőjű készítményeket árulnak sokan, elég nagy tud lenni, nekem elhihetitek! De nekem van is egy tippem például arra, hogy ha árulunk valamit, vagy egy olyan terepen vagyunk jelen, amin belül sok a szkeptikus vevő és nehezen adjuk át az információt, vagy pont, hogy a konkurencia mellett már nem tudunk elég feltűnőek lenni, akkor hogyan fordítsuk rekord gyorsan a javunkra a helyzetet. A válasz: Keresőben Elsővel, akikre mindjárt kitérek. Mert ezek lehetnek a legnehezebb piaci kihívások, amiket soroltam… De mindenki megérdemli az esélyt, pláne, ha az újítók közé tartozik. Ezért is nem fogom eltitkolni, nekem mi vált be.

A lényeg: így, vagy úgy, de a lehetséges érdeklődőkhöz el kell jutni! Használni lehet erre a globális internetet, főleg a Google-t, ami sokaknak a kezdőlapja, de ez főleg nehéz akkor, ha ezek az érdeklődők még magukról sem tudják, hogy azok. Sokan nincsenek tisztában vele, milyen szolgáltatást, vagy terméket kéne találniuk egy problémájukra, és, hogy az a dolog már létezhet egyáltalán a piacon. Talán még a problémát és a speciális igényt is nehezen azonosítják, ki tudja. Hanem csak úgy keresgélnek… Lehet ez gyógynövényes készítmények tekintetében is így, ami nem gyógyszer, csak gyógyhatású dolog, de emiatt egy orvos talán nem fogja javasolni – pláne, hogy maga sem biztosan tudja, hogy létezik. Itt utánaolvashatunk miféle opcióink vannak kínálati oldalról: https://keresobenelso.hu/linkepites.html, vagy a linkelt oldal bármelyik egyéb menüpontja alatt, és nem érdemes alábecsülni, amit írtam. Nem véletlenül fogalmaztam úgy, ahogy. Tényleg az a helyzet, hogy olykor egy nagyon hasznos dolgot is kőkemény munka lehet megismertetni, mert az emberek olykor nem elég nyitottak. De ezek a menüpontok a keresobenelso.hu-n egy-egy bevált módszert takarnak mind. Mely módszereknek nagyrészt az alapja egy jó weboldal megléte, ami a legjobb “önreklám”. A KeresőbenElső segíteni fog, hogy az interneten minden értelemben létezzünk, megmutassuk, térképre helyezzük magunkat, úgyhogy nem érdemes kétségbeesni.

Először is, a KeresőbenElső segíthet weboldalt készíteni, ami ott is tartja azokat, akiket kerestünk. És segít nekik dönteni a rendelésről, vagy a szolgáltatásunk igénybevételéről. De ha előzetesen nem érkezik kellő mennyiségű (potenciális) látogató, érdeklődő, nézelődő, vevő a webshopunkba, ahol ilyesmit árulunk, náluk mindenképp van erre is megoldás! Ezért linkeltem ezt: https://keresobenelso.hu/linkepites.html.

Először azonban, ismétlem, egy szép, funkcionalitásában korszerűen működő, letisztult, de informatív weboldalra lesz szükségünk. Ezt tisztázzuk most rögtön! Ugyanakkor a linképítés praktikája által (https://keresobenelso.hu/linkepites.html), külső segítség igénybevételével használhatunk olyan hivatkozásokat is, melyek segítenek ránk találni. Akkor, amikor még nem adta fel a Google sem a weboldalunk elérhetőségét. Végső cél, hogy vonzzuk a kattintásokat, melynek egy másik eszköze a keresőoptimalizálás. Mindkettőnél szerepe van a jó kulcsszavaknak, melyek minket, de egy másik szolgáltatót is jelölhetnek, de a keresőoptimalizálással utóbbiak elé vághatunk a versenyben. Ha most kérünk a keresobenelso.hu-n árajánlatot linképítésre, ingyenes kulcsszókutatást és konkurenciaelemzést is kaphatunk akár. Tehát ők olyan okosmegoldásokat kínáló cég, akik segítenek a Google találati lista első helyére kerülnünk és amikor már szem előtt vagyunk, gondoskodnak róla, hogy a weboldalunk, melyre ezután több kattintás fog jönni, elérje a célját és vásároljanak tőlük. Dióhéjban ennyi. A linképítéshez 500-nál több saját weboldalt tudnak használni, vannak szövegíróik, és minden informatikai háttértudással is rendelkeznek. SEO-szempontok alapján vizsgálják át a saját webes oldalunkat, ami magába foglalja a a title és meta description részeket, főcímeket, alcímeket, magát az URL-t, a webmorzsa felépítést, továbbá ügyelni kell a szöveg hosszára, és a képek optimalizáltságára a siteunkon.

Az említett külső hivatkozáselhelyezésről mindenképp el kell mondani, hogy szövegírók által gondozott, minőségi szövegekbe kerülnek majd a kulcsszavaink kíséretében azok a linkek, melyek mind-mind hozzánk vezetnek. De felesleges lenne megpróbálnom nekem elmagyarázni egyetlen levegővel mindent, megteszik ezt ők pont egy olyan weboldalon, ami igazodási pont lehet akárkinek. Én is egyfajta etalonként tekintek rá. Mindent meg lehet találni rajta, segít az egész tipográfia az eligazodásban és a továbblépésben, mindenféle orientálódásban, és kellemes érzetet ad a böngészése.

A lényeg az egészben tényleg az, hogy mielőtt azon kéne eltöprengnünk, hogy a weboldalunkra érkezőknek hogyan legyen maradandó és meghatározó élmény a szolgáltatásaink böngészése, már dolgozhatunk azért, hogy ne csak hozzánk tévedjenek egyesek, hanem akkorra már tényleg értsék: minden bizonnyal a legjobb helyre érkeznek. Fontos, hogy mi legyünk a releváns találat a számukra!

Mit ajánl még a keresobenelso.hu? Mindent, egyenként is, amiket nagyobb csomagban alkalmazni a legcélszerűbb. Szövegírást, grafikai tervezést, ami magába foglalhatja a logónkat. És értik, mi fán teremnek az internetes reklámkampányok is, és hasonlók. Tartalommarketing, Facebook-hirdetéskezelés – ma már ezek is részben a netes marketing főbb területei és ezeket is megtaláljuk náluk. Olvassuk el ezen pontokat szintúgy, és egy új világ nyílhat meg, ha még outsiderek lennénk…

Az áraik nem zsákbamacskák, kérjünk ajánlatot és kötelezettségek nélkül tájékozódhatunk. Árulkodnak róla, hogy mire számíthatunk eredményességben a náluk felsorolt referenciabeszámolóik is. Hogy milyen régóta is teszik, amit tesznek, annak bemutatására ott a “Sikertörténetek” menüpont. Mert hiába még mindig ez a leghaladóbb új dolog, amit alkalmazhatunk a cégünk előrejutásában, már számos lezárult projekt található ezen a területen, melyek már végbementek, végighaladtak a kijelölt útjukon és cégek sikerét szavatolták mostanra. Mondanám, hogy a KeresőbenElsőnél is, de inkább úgy fogalmaznék, ilyen történeteket csak náluk olvastam ilyen terjedelemben és részletességgel. A “Vélemények” menüpont alatt is a keresobenelso.hu-n szembesültem vele, hogy csak görgetek és görgetek és még mindig csak cégvezetők, társaságok beszámolóit olvasom, hogyan teljesedtek ki ők a taglalt szolgáltatások segítségével. Nekem a KeresőbenElső ilyen szempontból egyedinek és egyedülállónak tűnik.

Mikor változott meg ennyire ez a világ? Hogyan történt, hogy ennyi embernél már működött egy ilyen dolog, én pedig még csak most találkozom vele? Sajnos nem vagyok elég nyitott, amin változtatni kell, de ti ne legyetek ilyenek. Mentségemre mondva viszont az is igaz, hogy gyorsabban változnak a dolgok és lehetőségek, mint régebben. Ez előnyt is jelenthet! Ha ti tőlem tudtok most szintén csak még a linképítésről, a keresőoptimalizálásról, lehet, hogy megelőzhetitek ti is, a saját konkurenciátokat, ha időben szálltok fel erre a virtuális “gyorsvonatra”. Ami így nem száguld el mellettetek, hanem minket együtt vihet el a sikerhez.

https://keresobenelso.hu/linkepites.html