A női kézitáska rejtelme

Időnként párom túlzásba viszi az edzést, többször mondtam neki, hogy vegyen vissza, nem kell annyira megmutatnia, hogy ő micsoda férfi, fontosabb, hogy ne sérüljön meg. Ennek ellenére mégis megesik, hogy sokkal tovább edzi, mint amennyit a szervezete elbír. Szerencsére az ilyen fájdalmakra mindig kéznél van itthon a gyógynövényes krémem, aminek segítségével rövid időn belül csillapodik az izomfájdalom. Legutóbbi alkalommal a kézitáskámban kutattam a krém után, mikor párom megáll előttem, és nevetve megjegyezte, hogy a női táskák mindig olyan rejtélyesek számára, soha nem lehet tudni, hogy mi van bennük. Teljesen mindegy, hogy milyen méretű, valahogy mindig több dolog van benne, mint amire ő gondolna. Végül is igaza van, nem?

Szerintem a női kézitáska egy olyan alapdarab, ami divattól függetlenül is kell, hogy legyen egy nőnek és ha mindent figyelembe veszünk, akkor egy darab kézitáska nem is elegendő, hiszen nagyban függ attól, hogyan éljük a mindennapjainkat, hiszen van, amikor csak egy hétköznapi táskára van szükségünk, máskor pedig egy elegánsabb kézitáska passzolna a szettünkhöz, és persze ott vannak a nagyobb méretű, irtó praktikus pakolós táskák.

A női kézitáskákat én mindig Anekkétől veszem. Ebben a webshopban nem csak egyfajta méretű női kézitáska található. Nekem van innen 28x20x11-es méretű és 41x35x7 centiméter méretű táskám is. Mindegyik nagyon praktikus és a jó minőségének köszönhetően igazán hosszú életű táskák. Elsősorban azért szerettem bele ezekbe a táskákba, mert nem olyanok, amit máshol lehet kapni, és nem is jön velem szembe bármikor az úton, ettől pedig igazán egyedinek érzem magamat. Nagyon kedvelem, hogy a táskák tele vannak olyan apró részletekkel, amikbe akár percekig is el tudok merülni, így még egy buszozást is fel tud dobni. Persze nem csak kézitáskák kapható náluk, hanem hátitáskák, válltáskák, valamint neszesszerek és pénztárcák közül is lehet választani.

Én már minden alkalomra beszereztem magamnak a legjobb Anekke táskákat, és ha felmerül egy beszélgetés során a táska téma, lelkesen ajánlom mindenkinek.

női kézitáska